Special stigbøyler

 

 

 

 

TIL DEG SOM RIR LANGT, LENGE, ELLER HAR SPESIELLE BEHOV!

 

Rir du langt på tur, fjellridning, distanseritt eller tilsvarende vil disse stigbøylene være noe for deg. Du vil få økt stabilitet og dermed mindre belasting i ankler, knær og hofter. Som resultat av dette vil du bli mindre sliten og mer stabil i forhold til hesten, samtidig som du minsker risikoen for overbelastning!

 

I alle rideaktiviteter / grener vil du ha glede og nytte av disse stigbøylen. Enten du driver med det ene eller det andre vil stigbøylene gi deg ekstra støtte og stabilitet, og redusere risikoen for overbelastning enten du rir konkurranser på høyt nivå, eller for kosens skyld.

 

Sliter du med spesielle plager i ankler, kne og hofter.  Eller har andre plager som påvirker balansen, muskler og ledd.  Denne stigbøylen forandrer balansepunkt på foten, og dermed reduseres de fleste typer belastninger vesentlig.

 

Stigbøylen er produsertmed en god sikkerhetsfunksjon. Utløsningsmekanismen i bakkant, samt den korte tåkappen gjør at man ikke risikerer å bli sittende fast. Stigbøylen har etter svært kort tid etter at den ble oppfunnet i Frankrike, blitt en stor suksess med over 1000 brukere over hele Europa på alle nivåer. I Norge brukes stigbøylen av både norgesmestere og hobbyryttere.

 

 

Pris stigbøyler kr: 1 790,-

Pris stigbøyle reimer kr: 790,-

 

  

FOR BESTILLING ELLER SPØRSMÅL:

Mail:ellen_a_gutu@hotmail.com

Tlf: 95 88 93 91   /   40 40 17 47

Faks: 51 74 66 12

 

 

 

 

 

Gutubakken © 2009 • Privacy Policy • Webdesign by Luna Pellardi

 

Update: 28-03-09